workshop layout Lille


Hallo allemaal.

Vandaag zal ik proberen om van deze layout van Lille een beetje een werkbeschrijving te geven. Ik heb papier gebruikt van PM uit de nieuwe collectie genaamd Mango Cherries.Hier zie je de originele sketch van PM van de maand september. En daar kun je dan je eigen idee van maken.
Allereerst ga je alle randen ruw maken met de paperdistresser van Tim Holz. Als je papier hier en daar scheurt is dat niet erg, dat staat vaak veel leuker ook nog.

Daarna pak je je distress inkt en met old paper inkt ga je alle randen met een droog doekje flink met inkt insmeren. Even laten drogen en dan met de vintage foto inkt doe je hetzelfde.
Dit is het resultaat.

Snij nu een vel cardstock af op 22 bij 21 cm en pons aan 1 kant een randje. Ook het cardstock bewerk je met de paperdistresser en op dezelfde manier met inkt. Knip 4 vierkantjes uit restjes papier op 6.5 x6.5 cm. Print 3 fotos uit van 6.5 x 6.5 cm op witte cardstock en bewerkt ook deze randen weer. Naai met de naaimachine alle vierkantjes naar eigen inzicht op het cardstock. Ik heb er gelijk een kantje meesgestikt omdat ik dat onder mijn foto wilde hebben.

Plak nu je cardstock op je vel papier en stempel naar eigen inzicht wat leuke afbeeldingen op je layout. Ik heb chipboard letters gebruikt voor mijn tekst van Basic Grey. Deze heb ik geverft met Cracle paint, daarna geinkt met distress inkt en zwarte inkt en als laatste ingemeerd met stickles. Met de stempels van Justrite heb ik de datum gestempeld de andere stempels die ik heb gebruikt zijn van Tim Holz.

Nu komt het leukste gedeelte. De bloemen. Deze zijn van PM en ook de blaadjes en de swirl zijn van Prima. Nu kun je hem naar je eigen idee verder afmaken. Ik hoop dat het een beetje duidelijk is zo niet dan kun je met altijd nog iets vragen.


gr hannie5 opmerkingen:

marijke zei

hij is geweldig geworden meid en leuke uitleg er bij ook

Petra zei

Hoi Hannie,

Hij is super geworden en wat leuk dat je er een WS bij gedaan hebt.
Ik denk dat ik die ga gebruiken en dan voor een kaart.
Liefs Petra

Jacqueline's Weblog zei

Oh, wat maak jij toch een prachtige LO's, echt fantastisch. Bedankt voor de inspiratie, super!
Groetjes van Jacqueline

celia zei

Hey Hannie,een hele andere als de vorige maar zeker niet minder mooi...integendeel!!!
Super met de uitleg.
Grtjes,Celia

Kim Piggott zei

Oh wow what a stunning page!
hugs
kim x