hallo

Vandaag een kaartje gemaakt met het mooie papier Bohemian van My minds eye. Erg mooi!!!
Ik heb van cardstock een flapje gemaakt waarachter een andere stempel te zien is.Deze doe je open door het strikje los te maken. Ik heb gebruik gemaakt van een nestabilitie om mijn magnolia meisje op de plaatsen. Erg leuk om ermee te werken. Soms wou je dat je al je geld aan dit soort hebbedingen kon uitgeven maar ja......met 4 kinderen kan je dat wel vergeten hihihi.

De stempel van het meisje is natuurlijk van magnolia en de bloemen heb ik uitgeponst. hoop dat jullie hem leuk vinden

gr hannie

7 opmerkingen:

Kim Piggott zei

Wow! Such a beautiful card!
Love your perfectly coloured image and your papers and design just fantastic!
hugs
kim x

sandra's hobby cards zei

Hij is heel erg leuk geworden Hannekie!

Francien zei

Nou niet alleen met 4 kinderen hoor....ook als je een klein inkomen en aow-tje hebt wens je wel eens dat er een pot met $ voor de deur staat...maar dit terzijde..ben tevreden met wat ik heb....In iedergeval is je kaartje prachtig...schitterend papier en een heel leuk modelletje...super gedaan!!
groetjes Francien.

Monique zei

Ontzettend mooi kaartje! leuke combinatie.

groetjes, Monique

Max en/of Elise zei

Hoi H, wat een schattig kaartje heb je weer gemaakt ! Ik zie ook dat je blog achtergrond anders is, staat ook super mooi !

Elly zei

Wat maak jij een leuke kaarten! Je naam viel me zomaar op, omdat ik ook iemand via het internet kende die deze naam gebruikte, alleen was dat op een poppenhuis groep. (Wel al heel lang geleden hoor!), dus ik ik was gewoon nieuwsgierig, maar erg leuk om al je creaties te zien!

Sue zei

Gorgeous card, beautiful colours, luv it, sue.x